Deze website gebruikt geen cookies. We verzamelen geen gegevens over onze bezoekers.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Voedselconservering

Milde voedselconservering maakt ziektekiemen moeilijk te verslaan 29-11-2001
ATO vecht met koud plasma tegen bederf 20-9-2011
Algoritmes geven grip op kwaliteit 1-4-2011
Ultrasone nevel houdt groenten en fruit fris 1-4-2011
Conserveren met hoge druk voor iedereen 1-10-2010
Chilled food transport for half the price 15-11-2007
Eiwitfragmenten houden champignons wit 8-2-2007
Zo makkelijk verandert een ziektekiem in een superbug 7-11-2006
Dorstig is de vaatdoekjesbacterie op z'n linkst 7-11-2006
Zout wapent Bacillus cereus tegen hitte 21-9-2006
Schijfje tomaat bederft vooral op het oog 15-9-2005
SigmaB maakt bacteriele ziekteverwekker beresterk 26-5-2005
Geen oplossing voor krachtpatserschimmel Talaromyces macrosporus 8-1-2004
Langere houdbaarheid peren door koolzuurgas blijft raadsel 22-5-2003
Zelfmoord van cellen speelt geen rol in houdbaarheid tomaat 3-10-2002
Vis zonder kop blijft langer goed 6-6-2002
Sweetgrass makes food last longer 30-5-2002
Peer met meer vitamine C blijft langer goed 16-5-2002
In plastic verpakte voedingsmiddelen bederven sneller door smaakstoffen 16-5-2002
Listeriamutant bestand tegen hoge druk 21-3-2002
Microbiologische modellen voedingsindustrie kloppen niet 28-2-2002
Tijm conserveert als de beste 12-1-2002
Vluchtige olie uit planten remt schimmels 1-11-2001
Zuurstofbehandeling verlengt houdbaarheid voedsel 25-10-2001
Milde conserveringstechnieken versterken werking prikeiwit 8-3-2001
Peptiden kunnen conserveermiddelen vervangen 8-3-2001

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.