Deze website gebruikt geen cookies. We verzamelen geen gegevens over onze bezoekers.
Nieuw | Over mij | Contact | Blogs
Voedselconservering
Milde voedselconservering maakt ziektekiemen moeilijk te verslaan 29-11-2001 ATO vecht met koud plasma tegen bederf 20-9-2011 Algoritmes geven grip op kwaliteit 1-4-2011 Ultrasone nevel houdt groenten en fruit fris 1-4-2011 Conserveren met hoge druk voor iedereen 1-10-2010 Chilled food transport for half the price 15-11-2007 Eiwitfragmenten houden champignons wit 8-2-2007 Zo makkelijk verandert een ziektekiem in een superbug 7-11-2006 Dorstig is de vaatdoekjesbacterie op z'n linkst 7-11-2006 Zout wapent Bacillus cereus tegen hitte 21-9-2006 Schijfje tomaat bederft vooral op het oog 15-9-2005 SigmaB maakt bacteriele ziekteverwekker beresterk 26-5-2005 Geen oplossing voor krachtpatserschimmel Talaromyces macrosporus 8-1-2004 Langere houdbaarheid peren door koolzuurgas blijft raadsel 22-5-2003 Zelfmoord van cellen speelt geen rol in houdbaarheid tomaat 3-10-2002 Vis zonder kop blijft langer goed 6-6-2002 Sweetgrass makes food last longer 30-5-2002 Peer met meer vitamine C blijft langer goed 16-5-2002 In plastic verpakte voedingsmiddelen bederven sneller door smaakstoffen 16-5-2002 Listeriamutant bestand tegen hoge druk 21-3-2002 Microbiologische modellen voedingsindustrie kloppen niet 28-2-2002 Tijm conserveert als de beste 12-1-2002 Vluchtige olie uit planten remt schimmels 1-11-2001 Zuurstofbehandeling verlengt houdbaarheid voedsel 25-10-2001 Milde conserveringstechnieken versterken werking prikeiwit 8-3-2001 Peptiden kunnen conserveermiddelen vervangen 8-3-2001
Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.