Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 19-1-2018

Ephedra en Dianabol zijn weer verkrijgbaar

Een paar kleine Amerikaanse supplementenbedrijven zijn weer supplementen met Ephedra gaan verkopen. Een firma als Hi-Tech Pharmaceuticals en American Generic Labs maken handig gebruik van de uitspraak van een rechter in de staat Utah die inhoudt dat de overheid het recht niet zou hebben om Ephedra te verbieden. In Nederland zijn de Ephedrasupplementen ook in Nederland in het grijze circuit opgedoken.

De Amerikaanse overheid is tegen de uitspraak van de eigenwijze rechter in beroep gegaan, maar voorlopig mogen de bedrijven in de VS hun gang gaan.

De directeur van Hi-Tech Pharmaceuticals, Jared Wheat, heeft in een interview met de New York Post gezegd dat de vraag naar afslankproducten met Ephedra de afgelopen maanden is verviervoudigd.

En nu we het toch over Hi-Tech hebben: dat bedrijf heeft de rechten op de merknaam 'Dianabol' gekocht, nadat CIBA-Geigy die had laten verlopen. Wheats bedrijf brengt onder de naam 'Dianabol' nu een cocktail van Tribulus terrestris en het prohormoon DHEA op de markt.

Sport & Fitness, maart 2006.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.