Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 11-1-2018

Anabolenjacht wordt intensiever, zeggen de Verenigde Staten

Amerika gaat de acties tegen de dopinghandel opvoeren, blijkt uit recente nota's, rapporten en persberichten uit Washington. Het is voor jongeren te gemakkelijk geworden om via het internet anabolen te kopen, volgens de Amerikaanse regering. De overheid wil de War On Drugs daarom uitbreiden met een War On Steroids.

Daarvoor is het allereerst belangrijk dat de straffen omhoog gaan. Dat gaat waarschijnlijk al in maart 2006 gebeuren.

De volgende stap is dat agenten intensiever op anabolen gaan jagen. Dat zou wel eens gevolgen voor Europa kunnen hebben, want volgens een recent rapport van het United States Government Accountability Office zijn de meeste websites die anabolen leveren gevestigd in het landen als Italie, Kroatie en Polen, en is het ondoenlijk om vanachter de computer de anabolen handel op internet te bestrijden.

Voor wie tussen de regels kan lezen is de boodschap duidelijk. De Amerikanen gaan buiten hun landgrenzen op dealers jagen.

Sport & Fitness, januari 2006.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.